Info


teknisk belysnings industri a/s er en grossist-, handels- og produktionsvirksomhed, hvor plastsprøjtestøbning er en af vores store kompetencer.

Siden 1961 har vi udviklet professionelle løsninger på et højt teknisk og fagligt niveau til danske og udenlandske virksomheder.

Endvidere er vi agent og distributør for en række udenlandske virksomheder, hvis varesortiment vi rådgiver omkring samt distribuerer og til dels lagerfører.

De virksomheder vi som agent repræsenterer, har alle egenproduktion, hvorigennem vi kan tilbyde specielfremstillede produkter bl.a. inden for metalprofiler, glas samt udstansede metalemner.

Som grossist- og handelsvirksomhed kan vi tilbyde:
Et bredt varesortiment, hvoraf en del kan ses her på siden under produkter og grossistsortiment.
Alle viste varer er lagervarer og kan afsendes fra dag til dag.

Som plastproduktionsvirksomhed kan vi tilbyde:

Gennem dialog og nært samarbejde med vores kunder bistår vi i udviklingsprocessen af færdige produkter eller delkomponenter ud fra kundens ideer og visioner.

Håndtering og procesplanlægning fra ide til tegning, samt endelig formkonstruktion på eget formværksted.

Rådgivning og vejledning om materialevalg, således at de sprøjtestøbte emner agerer efter intensionen i det pågældende miljø.

Sprøjtestøbning af delkomponenter eller det færdige produkt.
For kunder med allerede eksisterende formværktøjer kan vi tilbyde at køre din plastproduktion for dig.

Vi har en stor erfaring inden for polymerer, formkonstruktion samt plastproduktion.

Vores kundekreds spænder vidt fra underleverandører til producenter inden for belysning, værktøj, legetøj, medico, data og elektronik, landbrug samt reklame.

Som virksomhed lægger vi stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, fra ide til færdigt produkt og i den daglige produktion.

Høj kvalitet, varen til tiden, fleksibilitet og en vedvarende udvikling og innovation, i overensstemmelse med markedsbehov, er nøglebegreber i vores virksomhed.